Juhlatalomme

Maatilamatkailu Hirvoselle rakennettiin vuonna 1996 erillinen Juhlatalo pitopalvelun toimipaikaksi. Juhlatalomme on arvostettu juhlien pitopaikka kauniilla paikalla Haapajärven rannalla ja talossa on järjestetty muistorikkaita tilaisuuksia jo yli 20 vuoden ajan.

Juhlatalo on saavuttanut vuosien myötä suuren suosion niin juhlien kun koulutusten ja kokoustenkin pitopaikkana. Tilamme soveltuvat moneen käyttöön koulutustilaisuuksista hääjuhliin.
Talomme juhlasali on mitoitettu max. 150 hengelle ja salin ikkunoista voi ihailla kaunista järvimaisemaa luonnon rauhan keskellä. Tilat soveltuvat myös liikuntarajoitteisille.
Kesäisin suurella terassilla voi nauttia luonnon hiljaisuudesta tai yhtä hyvin juhlia rauhassa aamun pikkutunneille häiritsemättä ketään. Juhlatalo sijaitsee omassa rauhassaan eikä sen lähistöllä ole asutusta mökkejä lukuun ottamatta.

Juhlasalin saa koristella haluamallaan tavalla, kuitenkin ajatellen pintamateriaaleja ja tiloissa voi juhlia myöhään aamuyölle saakka.

Tilamme ei ole vuokrattavissa ilman pitopalvelua.

Julkinen liikenne ei valitettavasti kulje aivan perille saakka, lähin bussipysäkki sijaitsee n. 2 km päässä. Paikan päälle tai juhlista kaupunkiin pääsee tarvittaessa sujuvasti ja nopeasti taksillakin ja halutessa pihassa mahtuu yöpymään autotkin mikäli seuraavana päivänä ei ole tilaisuutta. Muistathan kysäistä etukäteen emännältä autojen yöpymismahdollisuutta.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle tiloihin.

Varaathan ajan tapaamiselle, kiitos.

Juhlatilan vuokrahinta riippuu tilaisuudesta sekä vuokra-ajasta.

Häätilaisuuksissa vuokra on 700€ ja vuokra-aika on perjantaista n. kello 17 sunnuntai aamuyölle/aamuun. Hinta sisältää arvonlisäveron sekä loppusiivouksen. Jos sunnuntaina tilassa on aamiainen majoittujille, tulisi Juhlasalin olla tyhjä asiakkaista sunnuntaiaamuna n. kello 04 jolloin tilaan tulee siivooja.

Tilavuokra laskutetaan sopimuksen mukaan ja juhlatilan vuokrahinnat vaihtelevat tilaisuuden ja ajankäytön mukaan. Eräpäivään mennessä maksettu tilavuokra on sitova varaus. Mikäli vuokraa ei makseta, katsotaan varaus peruuntuneeksi. Maksettua tilavuokraa ei palauteta. Tilavuokraan kuuluu koko juhlasalin sekä kesäisin myös terassin käyttö.

Saunatilat ovat vuokrattavissa erikseen Juhlapalvelun kautta.

Klikkaa ja katso kuvia Juhlatalostamme

Infoa juhlijoille:

 • Pöydät asetellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti juhlasaliin. Pöytäjärjestyksessä on hyvä huomioida myös tarjoilijoiden työskentelytila.
 • Juhlatilan saa koristella haluammallaan tavalla, huomioiden kuitenkin sen että pinnat eivät vaurioidu. Koristelussa ei siis voi käyttää ruuveja, nauloja, liimoja, tarroja, limaa pintaan jättävää teippiä tai sinitarraa. Kaikki kiinnitystarpeet (niitin/teipit/nastat/yms.) on poistettava samalla kun koristeet puretaan pois.
 • Tilaisuuden hinta sisältää noutopöydän kukka-asetelman asiakkaan kukka- ja väritoiveiden mukaisesti, pöytien liinoituksen valkoisin liinoin ja kattauksen asiakkaan valitsemalla servetillä. Muutoin asiakas voi koristella pyödät vapaasti. Suosittelemme että koristeena ei käytettäisi koristehiekkaa tms., sillä tippuessaan lattialle hiekka vaurioittaa lattiapintaa.
 • Muistotilaisuuksissa hintaan sisältyvät myös pöytiin laitettavat kynttilät.
 • Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tilan ikkunoihin omat verhot, on tästä sovittava etukäteen emäntämme kanssa.
 • Menun hintaan sisältyvät ruokien lisäksi henkilökunta, sekä kaikki tarvittavat astiat. Emme peri erilistä vuokraa mm. kuohuviini-, viini-, konjakki-, tai liköörilaseista. Asiakkaan halutessa myös viini-, yms. laseja varataan tarjolle riittävä määrä.
 • Henkilökuntamme tarjoilee juhlien alkumaljan. Alkumaljana on joko talon kuohujuoma tai asiakkaan ennalta toimittama juoma. Alkumaljat tarjoillaan asiakkaan kanssa ennalta sovitusti. Kesäaikaan alkumaljat voidaan tarjoilla myös terassilla.
 • Ruokailua varten salin yhteydessä on erillinen tila noutopöydälle. Kattaus noutopöytään tehdään siten, että ruokaa voi ottaa pöydän molemmilta puolilta. Lautaset katamme pinoihin noutopöydän päätyyn ja ruokailuvälineet pöytiin. Ruokatilan sekä salin välillä on haitariovi joka on suljettuna ennen ruokailua noutopöydän kattamisen ajan, samoin silloin kun henkilökunta tyhjentää noutopöytää ja kattaa kahveja sekä myös kahvittelun päätyttyä.
 • Ruokailu- sekä kahviaika sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen ja tarjottavat laitetaan pöytään aikataulun mukaisesti.
 • Juomat (vesi, mehu ja talon kotikalja) katamme saliin erilliseen kylmätiskiin tarjoiluastioissa ja lasit asetellaan juomatiskin viereiselle pöydälle. Mikäli asiakas haluaa tarjota vierailleen viiniä tms. katamme myös viinilasit lasipöytään. Asiakas voi laittaa viinit tarjolle joko juomapöydälle tai pöytiin.
 • Iltapalan voi asiakas tuoda itse tai tilata meidän pitopalvelulta. Iltapalan meiltä saa tilattua joko tarjoiltuna tai henkilökuntamme laittaa iltapalan ennen poistumistaan tarjoiluastioissa kylmätiskiin josta juhlaväki voi laittaa ruoan tarjolle oman aikataulunsa mukaisesti. Mikäli asiakas tuo itse iltapalan, on niille varattava myös tarjoiluastiat. Jos iltapala tarjoillaan pitopalvelumme toimesta, hinta sisältää ruokailuastioiden käytön sekä niiden pois siivouksen. Muussa tapauksessa iltapalaa varten on hyvä varata kertakäyttöastiat sekä servetit.
 • Henkilökuntamme voi myös jättää ruokailutilaan illaksi kahvin- ja vedenkeittimen joilla voi keittää illalla juomia ilman erillistä veloitusta. Mikäli asiakas keittää itse kahvia tms., on tarjoiluun varattava kertakäyttömukit, kahvia, teepusseja, sokeria, maitoa ja 1×4 kokoisia suodatinpusseja. Myös sakset ja kahvimitta ovat hyvä varuste mukaan otettavaksi.
 • Ruokailutilassa on mikro, jota voi käyttää ruokien lämmittämiseen.
 • Tilaan mahtuu ns. tavallisen kokoinen bändi esiintymään. Erillistä tanssilattiaa ei ole vaan tanssia voi koko salissa. Tarvittaessa henkilökuntamme voi raivata ennen poistumistaan mahdollisia juhlinnan tiellä olevia pöytiä sekä tuoleja pois edestä.
 • Tilassa on radio/CD soitin ja kaksi erillistä kaiutinta, sekä erillinen iso Bluetooth kaijutin joiden kautta voi myös soittaa musiikkia.
 • Bändin soittimet tai muut musisointilaitteet voi käydä laittamassa valmiiksi vuokra-ajasta riippuen edellisenä iltana tai juhlapäivän aamuna. Tilassa olevia kaiuttimia ei voi kytkiä muihin laitteisiin.
 • Musiikkia saa soittaa vapaasti kellonajasta riippumatta. Lähistöllä ei ole asutusta vuokramökkejä lukuunottamatta, eikä musiikin pitäisi olla häiriöksi ulkopuolisille. Emme kuitenkaan suosittele soittamaan musiikkia kovalla ulkona, sillä tällöin ääni voi kantautua järveä pitkin ja aiheuttaa häiriötä.
 • Vuokrahinta sisältää loppusiivouksen.
 • Juhlijoiden tulisi raivata juhlien päätteeksi tilasta roskat roska-astioihin tai jätesäkkeihin, sekä mahdolliset tölkit ja pullot myös pusseihin. Roskat voi viedä pihan jätekatoksessa oleviin jäteastioihin. Suosittelemme nostamaan mahdolliset nesteitä valuvat pussit / säkit inva WCn lattialle yöksi jos ne eivät ole menossa roskikseen.
 • Hääjuhlien koristelut voi käydä purkamassa sunnuntaina päivällä.
 • Toivomme että asiakkaat vievät kaiken sen mennessään mitä tuovat tullessaan
 • Henkilökuntamme on paikalla tilaisuuden alusta siihen saakka että juhlaväki on nauttinut kahvit, ellei tilaisuuteen ole varattuna tarjoiltua iltapalaa. Kun henkilökuntamme on kerännyt astiat ja tiskannut, he poistuvat paikalta ja lukitsevat keittömme. Ennen juhlia on siis hyvä sopia kuka huolehtii että kaikki juhlatilan ikkunat ja ovet ovat suljettuna sekä lukittuna tilaisuuden päätyttyä. Valot on myös hyvä sammuttaa ja tarkastaa että esim. kaikki kynttilät on sammutettuna viimeisen poistuessa tilasta.
 • Asiakkaiden juomille sekä mahdollisille ruokatarpeille on viileäsäilytystiloina maakellari sekä juhlatilassa oleva korkea jääkaappi. Jääpaloja emme valitettavasti voi valmistaa, eikä niiden säilyttämiseen ole pakkastiloja.
 • Mahdollisille illalla tarjottaville juomille on hyvä varata riittävästi kertakäyttömukeja.